7.6 C
New York
Úterý, 30 dubna, 2024
zpravy
Homepro MužeČeské spodní prádlo na úrovni světových značek

České spodní prádlo na úrovni světových značek

Značky jako Calvin Klein, Diesel, Tommy Hilfiger a další známá jména není nutné představovat. Pokud se ve světě módy alespoň trochu orientujete, jistě tyto výrobce kvalitního spodního prádla dobře znáte. Ale o nich tento článek nebude. Naopak vás seznámíme s českými brandy, které také stojí za povšimnutí.

Styx

Značka Styx je na českém trhu již přes 20 let. Psal se rok 1996 a dvojice pražských barmanů rozhodla, že způsobí malou revoluci ve světě spodního prádla. Chtěli nabídnout něco víc, než jen fádní slipy, a tak vybudovali brand, který se si brzy získal dobré jméno i v zahraničí. Boxerky a trenky Styx jsou pohodlné a designově propracované. Sortiment čítá také povedené dámské prádlo a ponožky. Charakteristickými znaky spodků jsou vnitřní kapsička a stylový obal (obvykle plechovka).

Horsefeathers

Česká značka s kanadskými kořeny, to je Horsefeathers. A stejně jako v případě Styxu, také historie tohoto brandu začala před více než 20 lety. Firmu založili volnomyšlenkáři, kteří snili o perfektním spodním prádle pro skate a snowboarding. Povedlo se jim to a sortiment jejich spodního prádla patří k tomu nejlepšímu, co je mezi českými značkami k mání.

Represent

Represent trenky jsou synonymem kvality a jedinečného designového zpracování. Jedná se o další českou značku světového kalibru. Výrobce používá prověřené materiály a neustále vylepšuje střihy. Výsledkem je prvotřídní spodní prádlo s notnou dávkou stylu. Brand spatřil světlo světa v roce 2000 a od té doby představil množství povedených kolekcí.

Značkové spodní prádlo za skvělé ceny

Kvalitní materiály, komfortní střihy a atraktivní design mají svou cenu. Přesto nemusíte utratit majlant, protože v e-shopu Trenyrkarna.cz mají značkové trenky a boxerky v akci – tak kvalitní a přitom levné spodní prádlo jinde nenajdete.

- Reklama -PR článek

Redakce doporučuje