7.6 C
New York
Čtvrtek, 9 května, 2024
zpravy
Homepro MužePátek třináctého jako šťastný den pro seznámení

Pátek třináctého jako šťastný den pro seznámení

Čeká Vás pracovní cesta do Velké Británie či někam jinam do zahraničí a ráda byste se před touto cestou seznámila s milým cizincem?

Nepromarněte seznámení přes Evropskou seznamku

Skvělou příležitost k seznámení pár hodin před odletem na Vaši služební cestu nabízí internetová Evropská seznamka. Právě touto cestou se můžete seznámit s muži z téměř celého světa. Na seznámení s Češkami zde čekají muži pocházející z dobře situovaných poměrů z téměř celého světa. Večery tak můžete strávit psaním zpráv na facebooku, icq nebo třeba skype s gentlemanem z Velké Británie, Francie, Německa nebo Itálie. Podmínkou k tomu, aby Vaše seznámení dopadlo úspěšně, je ovládat na komunikační schopnosti alespoň jeden světový jazyk. Muži ze zahraničí nejčastěji používají angličtinu, obvykle se s nimi však dorozumíte také německy či jiným jazykem. Seznámení přes Evropskou seznamku tak poskytuje nejen možnost najít skvělého společníka pro Váš společný čas během pobytu v zahraničí, ale také příležitost ke zdokonalení Vašich jazykových dovedností.

Jen pár kroků k úspěšnému seznámení

Seznámení přes Evropskou seznamku je naprosto jednoduché. Stačí si najít chvíli času na založení vlastního profilu na této webové stránce www.czech-single-women.com a vyplnit pár informací o Vaší osobě. Samozřejmě můžete přidat také fotografii s Vaší osobou. Díky Vašemu profilu Vás uvidí muži, kteří Vás mohou kontaktovat dříve, než si jich všimnete Vy. Po pár vyměněných e-mailech a provolaných hodinách jistě poznáte, zda právě muž, s nímž jste již nějakou dobu v kontaktu je ten, s nímž byste se ráda během Vaší pracovní cesty v zahraničí sešla.

- Reklama -PR článek

Redakce doporučuje